De Solution Design Workshop biedt inzicht

Een veilige ICT-omgeving? Een netwerk vrij van beheer en onderhoud? Een digitale omgeving die altijd en overal beschikbaar en toegankelijk is? Een schaalbare oplossing? Een centraal lokaal netwerk, public cloud of hybride omgeving? Zoveel wensen en zoveel mogelijkheden. Welk netwerk past het beste bij uw bedrijf? Welke oplossing kan jaren mee? En hoe ondersteunt ICT de groei van uw organisatie?

De Solution Design Workshop helpt u verder.

Wat is de Solution Design Workshop?

Tijdens de Solution Design Workshop staan uw wensen en behoeften op het gebied van IT centraal. We bespreken uw huidige digitale omgeving en welke opties er mogelijk zijn. Wij denken mee en begeleiden u in het keuzeproces. Uiteindelijk beschikt u over dé oplossing die afgestemd is op uw organisatiespecifieke wensen, duurzaam is en meegaat met de dynamiek van uw bedrijf.  

Vincent van 't Hoog in rondje.jpg“Tijdens de interactieve Solution Design Workshop bekijken we wat u belangrijk vindt aan een goed functionerend netwerk. Bijvoorbeeld continuïteit, veiligheid, beschikbaarheid en ontzorging. We brainstormen hier samen over; we delen onze ICT-kennis. Hierdoor bepalen we samen hoe het nieuwe netwerk er uit ziet.”
Vincent van ’t Hoog, IT Manager bij DataByte


De Solution Design Workshop duurt maximaal twee uur.
Deze workshop heeft een totale waarde van maar liefst van € 825,-. 

Voordelen van de Solution Design Workshop
Met de Solution Design Workshop heeft u:

  • vier mogelijkheden die voordelen en nadelen in kaart brengen
  • goed advies van onze IT-professionals tijdens een interactieve sessie
  • samen de verantwoordelijkheid over de best passende oplossing

vier scenario's.jpg

Dankzij de Solution Design Workhop maakt u de juiste keuze voor de toekomst voor uw IT.

Meer weten over de interactieve Solution Design Workshop met de Netwerkexperts van DataByte? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bellen u binnen een werkdag terug.